Win 1 jaar gratis op kot in Hasselt bij het gloednieuwe studentencomplex Kompagnie

In 2025 opent het nieuwe studentencomplex Kompagnie in het hart van Hasselt. Door de centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis voor studenten aan de UHasselt, PXL en UCLL. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, geeft Kompagnie 1 jaar gratis kot weg aan 1 student. Studenten kunnen deelnemen door hun gegevens achter te laten en een video in te sturen om de initiatiefnemers te overtuigen waarom zij recht hebben op een gratis kot voor het academiejaar 2025 – 2026.

Het nieuwe studentencomplex aan het Dusartplein in Hasselt, Kompagnie, wordt meer dan een plek om op kot te gaan. Het biedt eenvoudig toegang tot verschillende campussen van UHasselt, PXL en UCLL. Het complex ligt vlak bij het Kapermolenpark, de bibliotheek, supermarkten en lokale studentencafés. Ook zijn er moderne faciliteiten aanwezig, zoals gemeenschappelijke ruimtes en een studentenrestaurant op de begane grond.

“Onze locatie biedt studenten niet alleen een plek om te wonen tijdens hun studententijd, maar ook om samen te leven en te groeien”, zegt Robrecht Mas van Kompagnie. “Het is een plek om banden te smeden. Een plek om met je kotgenoten te proeven van het leven. Samen blokken, samen feesten, en samen core memories creëren.”

Wedstrijd: 1 jaar gratis kot

Studenten kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd door hun gegevens in te vullen op de website kompagnie.be én een video mee te sturen waarin ze vertellen waarom zij de ideale persoon zijn om een jaar lang gratis in het kot te leven. “Met deze wedstrijd willen we studenten een zorgeloze start van hun studie bieden”, zegt Robrecht Mas. “Het is een unieke kans om een jaar lang gratis te wonen terwijl je studeert in het hart van Hasselt.”

De inschrijvingen starten op 9 september en sluiten op 30 november middernacht. De winnaar wordt in december bekendgemaakt en geniet vanaf september 2025 van een volledig academiejaar gratis verblijf in het Kompagnie-studentencomplex.

Kompagnie

Relevante blogposts